Vælg en side

Lån med straks udbetaling

Lån Penge og Få Dem Med Det Samme

Overblik af lån der giver svar med det samme.

[adservice-comparison-feed-iframe]

Lån penge og få dem med det samme

 

lån penge og få dem med det samme

 

Økonomiske bekymringer er noget, de fleste kender til i et hvis omfang – om det er i forhold til at købe drømmehuset, komme på drømmerejsen eller om det er et nyt smart-TV til stuen. I gennem de senere år er det blevet meget populært blandt danskerne at optage online kviklån hos uafhængige låneudbydere, fremfor eksempelvis at gå i banken for at låne penge. På den måde er det muligt at lån penge og få dem med det samme. Hvis du har tænkt dig at låne penge på denne måde, har vi udarbejdet en lille guide, som du vil gøre klog i at læse, inden du beslutter dig for at lån penge og få dem med det samme. I de næste afsnit vil vi guide dig i gennem nogle af de væsentlige faktorer i en kviklånsproces, hvilke tanker man bør gøre sig, hvilke fordele og ulemper der er ved sådan en type lån og samtidig hvilke alternativer man kunne overveje.

 

Det første du skal gøre, hvis du har tænkt dig at optage et kviklån er at sætte dig ind i betingelserne og vilkårene hos de forskellige låneudbydere. Det kan nemlig være meget forskeligt, hvad de forskellige låneudbydere tilbyder eksempelvis i forhold til minimums-/maksimumslån og tilbagebetaling – men meget afgørende for dig og din økonomi, hvad du vælger. Der findes mange hjemmesider der tilbyder en oversigt over diverse låneudbydere såsom Nordisk lån, Lendon, Kronelån og Bonus lån (kun nogle få blandt mange udbydere af lån med straks udbetaling). Dernæst skal du sætte dig ind i processen bag at optage et kviklån – lige fra at undersøge de forskellige udbydere, til at overveje dine behov og eventuelle alternativer og til sidst at ansøge om selve lånet, hvis din liste af fordele er længere end din liste over ulemper. Alt dette guider vi dig behændigt og nænsomt igennem i den følgende guide til lån med straks udbetaling.

Kviklån proces

Når du beslutter dig for at tage et kviklån og låne penge hos nogle online låneudbydere er der flere ting du bør have in mente. Her har vi delt processen ind i tre trin og forklarer hvad du bør gøre dig af overvejelser og hvad der gør sig gældende i de forskellige trin.

Overvej dine behov og muligheder

Ført og fremmest skal du spørge dig selv, har jeg brug for dette lån? Og kan min økonomi klarer dette lån? Og er der eventuelt andre alternative måder at låne penge på? Du skal nøje overveje hvad de penge du står til at låne skal bruges til. Er det for at dække uforudsete regner – eventuelt en dyrlægeregning eller for at betale regningen til VVS’eren efter at opvaskemaskinen stod af, eller er det for at udskifte det kun 2 år gamle smart TV i stuen med den nyeste model eller for at tage en forlænget weekend til Rom som du så længe har drømt om?
Hvis du beslutter dig for at optage et lån skal du først og fremmest beslutte dig for, hvor meget du skal låne. Dette bestemmes som oftest af, med hvilket formål du låner pengene og hvor meget din økonomi kan klare. De forskellige låneudbydere stiller forskellige krav til tilbagebetaling og du skal selvfølgelig være opmærksom på disse krav. Hvis din økonomi eksempelvis ikke kan klare at tilbagebetale 1000-1500 kr. om måneden, skal du ikke vælge et lån hvor netop dette er et krav. Derudover opstiller nogle af låneudbyderne også grænser, så hvis du eksempelvis kunne tænke dig at låne op til 50.000 kr. eller mere, vil nogle udbydere, eksempelvis Vivus, der kun tilbyder mindre lån, ikke være en mulighed for dig. Til dette findes der mange, overskuelige guides og dygtige konsulenter, men det vigtigste er, som med så mange andre ting, at have sin sunde fornuft med sig!

Tjek de forskellige muligheder

Hvis du har opvejet dine muligheder og er endt i step nummer to, betyder det at du har tænkt dig grundigt om, ovevejet dine behov og besluttet at din økonomi kan klare denne type lån. Det næste du skal gøre, er at tjekke de forskellige muligheder. Du bør tjekke de enkelte låneudbyderes betingelser og vilkår såsom: lånebeløb, løbetid, alder, svartid og renter og ud fra dette vælge det tilbud, der matcher dine behov bedst muligt. Som nævnt ovenfor findes der dygtige konsulenter til at hjælpe dig med den slags, men det er også muligt at finde overskuelige guidesystemer på nettet, der kan give dig et detaljeret og godt overblik over de forskellige udbydere og deres vilkår for lån med straks udbetaling.
Et eksempel kunne være Føniks Privatlån. De tilbyder lånebeløb fra 10.000-100.000 kr. og svarer inden for én time. Her skal du være 20 år for at kunne lån penge og få dem med det samme, og de giver en løbetid på 24-108 måneder. Dette skulle være rigelig tid til at kunne betale et lån tilbage, men man skal samtidige huske på; jo længere betalingstid, jo flere renter ender man med at betale.
Sidst men ikke mindst, skal man huske på at det er vigtigt at man har den fornødne plads i sin daglige økonomi til at tilbagebetale et lån, så sørg for at planlægge derefter!

Ansøg om lån

Når du har fundet 2-5 låneudbydere, der passer til dig og dine behov, kan du gå direkte til deres hjemmeside og ansøge om lånet. Her skal du først indtaste dine personlige oplysninger (med dit NEM ID), hvorefter det er muligt at sende en ansøgning afsted. På den måde kan låneudbyderne verificere dig, og det er altså derfor denne lån penge svar med det samme-metode er mulig. Det anbefales at søge lån med straks udbetaling hos flere forskellige låneudbydere, da du på denne vis kan få tilsendt et rigtigt tilbud med de reelle tal. Sort på hvidt. Denne måde gør det lettere for dig at sætte dig ned og direkte sammenligne de betingelser og vilkår, de forskellige udbydere har, og derefter beslutte hvad der passer til dig og dine behov. Og som med alt andet er det vigtigt at læse det grundigt igennem – også alt det med småt, da nogle lån med straks udbetaling godt kan gemme på nogle skjulte gebyrer og omkostninger, man måske ikke lige lægger mærke til i første omgang.

Krav til online lån

Ikke alle kan søge om et online lån. Det er i hvert fald ikke alle, der kan blive godkendt. Nedenfor har vi opremset nogle af de væsentligste faktorer, der skal opfyldes for at du kan få lov til at lån penge og få svar med det samme.

Alder

Først og fremmest er der et aldersperspektiv. Alle låneudbydere kræver nemlig som minimum at man er over 18 år. Man skal nemlig være myndig for at kunne lån penge og få dem med det samme, fordi man skal kunne stå til ansvar over for sine valg og beslutninger. Nogle udbydere sætter måske en højere aldersgrænse (20 år, 21 år eller 25 år) og det er endnu en vigtig ting at undersøge, inden man begynder at søge om online lån.

Registrering i RKI

Experians RKI-register er med til at beskytte danske virksomheder (såvel som privatpersoner) mod økonomisk tab ved at indgå aftaler med dårlige betalere. Registeret består af en database, hvor man kan registrere eller søge efter dårlige betalere. For mange er denne mulighed med lån penge svar med det samme en glimrende mulighed, men hos de fleste låneudbydere betyder det automatisk afslag, hvis man er registreret i RKI’s database. Låneudbyderne er naturligvis interesserede i at få deres penge tilbagebetalt, og har man allerede vist tegn på, at man ikke betaler ens penge tilbage, kan man ikke forvente at ret mange er villige til at låne én penge. Derfor er det enormt vigtigt at få styr på sin økonomi hvis man i forvejen er registreret hos RKI og måske endda med professionel hjælp, hvis man selv har svært ved at overskue sin økonomiske situation.

NEM ID og indkomst

Som et forholdsvist nyt tiltag, har de fleste udbydere, der tilbyder lån penge og få dem med det samme indført at man skal logge på med sit NEM ID når man ansøger om et lån. Derved er det nemt for låneudbyderne at se præcis hvilken person, der søger om et lån, og der spares en masse tid i validerings- og verificeringsprocessen ved dette. Har du ikke adgang til NEM ID kan det derfor blive svært for dig at komme i betragtning til lån penge svar med det samme.
Derudover skal du give låneudbyderne adgang til en oversigt over din månedlige indkomst. Låneudbyderne skal kunne sikre sig at du har plads til denne type lån i din økonomi, for at minimere deres risiko for at tabe penge ved at lade dig optage et lån hos dem. Hvis man er flere i husstanden (hvis man er gift eller har en kæreste) kan det være værd at nævne i sin ansøgning, da husstandens månedlige indkomst da er større hvis man er to om det. Dette kan forøge dine chance i forhold til lån penge svar med det samme.

Låne penge nu vs. opsparing

En hel reel overvejelse, de fleste der står og vil tage et lån bør gøre sig selv er; ville det være bedre at vente til, jeg har sparet penge sammen til dét jeg gerne vil låne penge til? Er netop denne ting eller ydelse, noget jeg har brug for lige nu eller kan det vente? For de fleste er det enormt fristende at lån penge svar med det samme og så have pengene i hænderne inden for få dage. Det opfordres på det kraftigste at man overvejer grunden til at låne penge med det samme frem for at vente og lave en opsparing. Generelt bør man stille sig selv de følgende spørgsmål før man beslutter sig for at optage et kviklån:

• Er det lån, jeg er ved at tage nødvendigt for, jeg kan overleve?
• Har jeg helhjertet undersøgt alternative muligheder for at låne penge, der måske har en lavere rente?
• Såfremt dette er et lån, der skal bruges til at overleve, har jeg så plads til det i min økonomi?
• Er det det rigtige tidspunkt for mig at låne penge på?

Hvis du kan stille dig selv disse spørgsmål, og svare ærligt på dem, og du stadig kan se fordele ved at optage et kviklån, er det muligvis den rigtige løsning for dig, i forhold til den situation, du står i. Man skal blot huske på at man med et lån fjerner en lille bid af sin fremtidige købekraft på grund af de renter, man pålægger sig selv ved at optage et lån. Det vigtigste er blot, at du undersøger om din økonomi kan klare dette.
Derudover skal man huske på, det aldrig er for sent at starte på en opsparing, at lidt også har ret og at mange bække små, gør en stor å!

Fordele vs. Ulemper

Hvis du som mange andre danskere går og overvejer et kviklån, har du sikkert også overvejet dets fordele og ulemper. Nedenfor opridser vi nogle af de væsentligste ting, man bør overveje i forbindelse med at låne penge og få dem med det samme. Vi udlægger de gode ting såvel som de dårlige, for at guide dig i processen men i sidste ende vil valget altid være DIT. Er det en god idé for mig at optage et lån? Lav din egen liste over fordele og ulemper og se hvad du får flest af – og der har du dit svar.

Fordele

Online lånevirksomheder er ikke blevet et populært tilfælde blandt danskerne ved et tilfælde. Denne type lån har naturligvis sine fordele. Først og fremmest er det nemt, enkelt og hurtigt. De fleste lånevirksomheder har på deres hjemmeside en knap, hvor der står ”Lån nu”. Så skal du blot underskrive din ansøgning med dit NEM ID og med en svartid fra ”straks” til ”1 time” kan du lynhurtigt få svar på dine økonomiske problemer. Hvis du bliver godkendt har du pengene i hænde inden for få dage.

Oveni at denne løsning er den hurtigste og nemmeste, er der heller ingen, der stiller spørgsmål til dig, din gøren og laden og hvad du har tænkt dig at bruge de penge, du låner til. Så hvis du ikke bryder dig om at din bankrådgiver udfritter dig med spørgsmål vedrørende dit lån, er denne type lån klart at fortrække for dig.

Hvis du pludselig løber en ind i en periode, der byder på mange uforudsete udgifter, såsom tandlægeregninger, ting til bilen eller huset, der skal fikses eller en stjålet cykel, så er denne type lån ideelt til dig.

Til sidst er denne type lån perfekt til at hjælpe dig med at udleve dine drømme. Om lånet skal hjælpe dig med at købe den perfekte ring og gå på knæ foran hende du elsker, og det skal sende dig ned til sydens sol og varme eller om det skal hjælpe dig med at købe dit drømmehus, så er alt dette pludseligt let tilgængeligt med et onlinelån.

Langt de fleste kender trangen til at pifte hverdagen lidt op, og sætte lidt kulør på tilværelsen. Dette kan et lån hjælpe med. Dog skal man passe på ikke at lade sin lånetrang tage over, da det hurtigt kan ende ud i et mønster, dig på sigt kan have konsekvenser for din økonomi. Dette bliver belyst i det næste afsnit om ulemper ved et kviklån.

Ulemper

Som det kort blev nævn foroven og som den hele tiden løftede pegefinger minder os om, må man ikke lade sin lånetrang tage over, da de hurtigt kan ende ud i en ond spiral. Det kan have alvorlige konsekvenser for ens økonomi og ens fremtid, hvis man ikke handler ansvarligt og er påpasselig med sin økonomiske gøren og laden. Man skal ikke have set mange afsnit af Luksusfælden for at kunne se et mønster, og se hvordan fremtiden eventuelt kan se ud, hvis man ikke tænker sig om og har en kritisk indstilling til ens økonomi.

Tænk det følgende eksempel. Måske har du optaget 2-4 lån hos uafhængige låneudbydere, men det hele løber rundt og du kan stadig betale alle dine udgifter, og du betaler dem til tiden. Så pludselig får du en uforudset udgift – din gamle vaskemaskine er stået af, og du står nu og kan ikke vaske dit tøj. For at købe en ny vaskemaskine, er du nødt til at optage endnu et lån, da du ingen opsparing har. Med dette nye lån som en fast, månedlig omkostning, er du ikke i stand til at betale alle dine kreditorer, og du begynder at gå i minus hver måned. Dette begynder at irritere din bankrådgiver, da du ikke nødvendigvis ændrer din levevis og stadig godt kan lide at gå i byen med vennerne og spise sushi 1-2 gange om ugen. Til sidst lukker han for din mulighed for at lave overtræk, og du må stoppe betaling til én af dine kreditorer – og her havner man for alvor i problemer.

Hvis man optager et lån uden at gøre sig de nødvendige beregninger i forhold til hvorvidt ens økonomi kan håndtere sådan et lån, kan man risikere ikke at kunne betale sit lån tilbage eller betale sine andre faste udgifter. Så kan du blive registreret i RKI. Bliver du registreret i RKI kan det have alvorlige konsekvenser for din fremtid, da man automatisk er bandlyst fra alle låneinstanser, hvis man har dette mærke på sig. Denne historik kan være svær at slippe af med, og selv hvis det skulle lykkes dig at blive slettet i RKI-registret vil nogle låneudbydere, og i særdeleshed din bank, have en hvis mistro og betænkelighed ved at låne dig penge i fremtiden. Banken vil nødvendigvis ikke nægte dig et lån, men højst sandsynligt tilbyde dig nogle særlige lånevilkår baseret på din historik.

Bank – venner/familie – online kviklån

Som nævnt førhen, bør man undersøge sine muligheder før man giver sig i kast med at søge om et online lån. Nedenfor nævner vi et par af de alternativer man kunne overveje.

Bank

Inden der var noget der hed kviklån og muligheden for at låne penge online fra uafhængige låneudbydere, gik det fleste mennesker en tur i banken for at komme i betragtning til et lån. Banken vil som udgangspunkt, højst sandsynligt, give dig et mere fordelagtigt tilbud med en lavere rente, end hvis du går til et lånefirma og låner pengene online. Samtidig vil banken meget naturligt også stille nogle højere krav til dig som låner. Bankens bedre vilkår skyldes at en bankrådgiver gennem en længere proces (typisk baseret på din konto, kontohistorik og din personlighed) udarbejder et tilbud skræddersyet præcist til dig ud fra deres vurdering af dig. Grundet bankens højere krav til låneren, vil der naturligvis også blive givet flere afslag end hos låneudbydere på nettet.

Venner/familie

En anden mulighed, der oftest byder på en helt anden rentesats er at gå til familie eller venner for at låne penge. Dette kan ofte være den mest fordelagtige løsning, men afhænger også af, hvad lånet skal bruges til. De færreste vil opkræve renter af et lån, hvis det er til en god ven eller et familiemedlem i nød. Eksempelvis en uforudset udgift såsom en skade på bilen eller et lækkende vandrør være en valid grund til at søge hjælp hos venner eller familie. Man skal overveje grundigt hvilke økonomiske problemer, man vil gå til venner og familie med, da der kan komme ting i klemme hvis man kan have svært ved at betale pengene tilbage. Det er ikke rart at være uvenner med familie og venner, og særligt ikke på grund af penge.

Online kviklån

Online låneudbydere eller lån-nu-virksomheder tilbyder altid meget dårligere vilkår og betingelser end du ville få enten i banken eller hos venner og familie. Dette skyldes at der i et online lånefirma stilles minimale krav låneren – man skal blot kunne vise en nogenlunde stabil indkomst og ikke være registreret hos RKI. Da langt flere godkendes øger det også risikoen for, at der bliver godkendt personer, som enten ikke har tænkt sig at betale tilbage, eller som ikke har mulighed for dette. Derfor er lånevirksomhederne nødt til at sikre sig sin indtjening og minimere risikoen for tab af penge og stiller derfor med nogle højere renter end banken.

Selvom denne artikel er skrevet som et forsøg på at promovere lån med straks udbetaling, er der alligevel en moralsk forpligtigelse i forhold til at fortælle om alle siderne af denne form for lån – også de dårlige. Vi har gjort vores bedste for at klæde dig 100% på i forhold til at træffe den rigtige beslutning. Om et online lån er noget for dig, og i så fald guide dig til, hvordan du vælger den rigtige låneudbyder.

 

Lån penge svar med det samme